Iris Hermans
Iris Hermans Binnenland 18 okt 2017

FEBO trakteert op Vlambal, dé krokante ADE-oppepper

FEBO trakteert op gratis Vlamballen!

Beetje chili, beetje cafeïne

FEBO is zeker onder Amsterdammers een van de bekendste afkortingen, net als ADE eigenlijk. Het familiebedrijf dat alle frituurfans, van #frietgirl tot #snackspert, regelmatig verrast met unieke snacks (zoals de speculaas- en rookworstkroket) en pop-up automatieken op bijzondere plekken (de drijf-in aan de gracht), heeft voor ADE iets toepasselijks bedacht: de Vlambal. De snack is een variant op de welbekende bitterbal en is pittig en krokant, met een vulling van runderchorizo. De ragout is op smaak gebracht met chilipoeder en er zit cafeïne in, ideaal dus voor de die-hard partyganger, licht FEBO toe.

Oppepper door de neus

Het bekende frituurmerk dat onlangs nog een eigen kledinglijn lanceerde, komt alleen hier in Amsterdam met deze limited edition snack met een energieopwekkende werking. Een oppepper dus voor alle feestneuzen, gewoon door je mond! Zaterdagavond op zondagnacht opent in club Claire aan het Rembrandtplein, lekker centraal dus, een pop-up FEBO waar ADE-gangers tijdens clubtijden gratis en voor niets een portie vlamballen (drie stuks) uit een tijdelijke FEBO-automatiek halen. Ballen erin en doorvlammen maar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
FEBO trakteert op Vlambal, dé krokante ADE-oppepper
Sluiten