Job Halkes
Job Halkes Binnenland 3 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Eerste Nederlandse cookie dough bar open op 23 mei

Liefhebbers van cookie dough opgelet, op 23 mei 12.00 uur opent de eerste cookie dough bar van Nederland de deuren in de Pannekoekstraat in Rotterdam. Dat hebben de initiatiefnemers bekendgemaakt.

Social media wall

Momenteel wordt er hard geklust in het pand van Bakers Dough. Toen begin maart bekend werd dat er de eerste cookie doughbar in Nederland kwam ontplofte social media. In Amerika is het concept al een enorme hit. Volgens Kay van der Veluten wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de keuken. „De vloer ligt, het keukenblok staat, en de social media wall heeft al een hippe kleur. We hebben dus nog een dikke twee weken voor de finishing touch.”

Maar wat kunnen bezoekers vanaf 23 mei verwachten? „Bij Baker’s Dough brengen wij het fijne en herkenbare gevoel van vroeger aan de keukentafel terug. Waan je weer terug in dat moment waarop je stiekem je vinger dipte in de beslagkom en voel je thuis in de grote woonkeuken”, aldus Van der Vleuten. „En is er een open keuken waarvandaan de geur van koekjes je tegemoetkomt. Tegelijkertijd hebben we een ware #doughityourself(ie) social media wall gecreëerd.”

Bezoekers kunnen straks een basisdeeg kiezen. Van der Vleuten„Die bedekken we met Guilty Pleasure – Healthy toppings en sausjes. Wil je je creatie écht summer proof en compleet maken? Dan voeg je een goede bol ijs toe.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.