Job Halkes
Job Halkes Binnenland 23 mrt 2017

Rotterdam krijgt tijdelijk een Exam Prep Café

Rotterdam is binnenkort een bijzonder café rijker. Op de Goudsesingel opent namelijk op 11 april voor zes dagen het Magnet.me Exam Prep Café, een plek waar studenten zeer relaxed kunnen studeren voor hun tentamens. Naast een tafel om te blokken is er namelijk gratis koffie en zijn er masseurs van QoQo aanwezig om de studiestress weg te masseren.

„Volgens ons is er nog niet iets dergelijks in Nederland”, aldus initiatiefnemer Vincent Karremans, oprichter van Magnet.me. „De universiteitsbibliotheken, cafés en andere studieplekken zitten vaak erg vol en er is vaak veel afleiding. Wij dachten toen, is het niet gaaf om een plek te maken waar je je ultieme studie ervaring kunt beleven. Die gaan we nu zes dagen bieden in het pand naast Cafe @home, waar we ook de koffie vandaan halen.”

Studenten hoeven voor de koffie en massage niet te betalen. „Dankzij heel veel partners kunnen we dit aanbieden. Zo hebben we ook Snelle Jelle en Red Bull beschikbaar”, aldus Karremans. „Studeren is best zwaar, en daarom komen we ook met massages. Daar kun je even lekker ontspannen tussen het blokken door.” Ook is er fruit en water aanwezig. „

Het Exam Prep Cafe is dagelijks open tussen 9.00 en 19.00 uur en kent een ‘first come, first servebeleid’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rotterdam krijgt tijdelijk een Exam Prep Café
Sluiten