Daisy Heyer
Daisy Heyer Binnenland 3 feb 2017

Vanaf maart eindelijk Dunkin’ Donuts in Amsterdam

Het was al een tijdje bekend dat Dunkin’ Donuts naar Nederland zou komen, maar vrijdag werd eindelijk meer bekend over de exacte locatie van ons favorietje uit Amerika: de eerste Dunkin’ zaak opent aan de Nieuwendijk, op 23 maart 2017, meldt AT5.

Volgens AT5 wordt de zaak geleid door Amba Daoub, een ondernemer die ook de bekende ijs- en Nutellawinkels Ice Bakery en Duo Penotti Amsterdam onder zich heeft. Het is de bedoeling dat er in 2022 in ieder geval 25 filialen van Dunkin’ Donuts geopend zijn in Nederland.

Dunkin’ Donuts is ongekend populair onder andere de Verenigde Staten, maar in totaal zijn er 12.000 vestigingen van de donutwinkel over de hele wereld. Tot het jaar 2000 waren er ook in Nederland filialen van de donutwinkel, maar die werden gesloten vanwege een gebrek aan investeerders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vanaf maart eindelijk Dunkin’ Donuts in Amsterdam
Sluiten