Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 21 dec 2016

Filmmakers De Marathon in bres voor failliete garage

De Rotterdamse garage Garvak, de plek waar de film De Marathon is opgenomen, moet vanwege een belastingschuld worden verkocht en dat terwijl de eigenaar van de zaak ernstige ziek is. Het scenario uit de film wordt daarmee werkelijkheid.

Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws is namelijk dat de makers van de hardloopfilm in actie komen. Op 5 januari wordt er in KINO, het theater aan de Gouvernestraat, namelijk een benefietavond georganiseerd. Ook acteur Martin van Waardenberg is daarbij aanwezig. Het doel is een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor de 73-jarige eigenaar.

Op Facebook geeft kleindochter Kelly Frey aan de steun heel fijn te vinden. „Fijn dat er zoveel mensen meeleven en iets willen betekenen. Mooi gebaar voor mijn opa en oma.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Filmmakers De Marathon in bres voor failliete garage
Sluiten