Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze NBA-ster is het nieuwe liefje van Kendall Jenner

Kendall Jenner heeft inderdaad iets met NBA-basketbalspeler Devin Booker. Het model deelde op Valentijnsdag een foto op Instagram waarop ze in de armen ligt van de speler voor de Phoenix Suns.

De nieuwe liefde van Kendall Jenner

Er gingen al maanden geruchten dat de twee een setje waren. Kendall Jenner en Devin Booker hielden echter de lippen stijf op elkaar. Een bron wist eerder deze maand aan Entertainment Tonight te melden dat het stel erg close was geworden. „Er zijn aan beide kanten geen enorme verwachtingen of verplichtingen. Vooral het topmodel heeft een volle agenda en brengt ook graag tijd door met familie en vrienden, en haar nieuwe vriend heeft daar veel begrip voor. In de afgelopen maanden zijn ze naar eigen zeggen dichter naar elkaar toegegroeid.”

Kendall Jenner was niet de enige in haar familie die gisteren haar relatie bevestigde. Voormalig zwager Scott Disick, de ex van haar halfzus Kourtney Kardashian, deelde foto’s van een etentje met nieuwe vriendin Amelia Gray Hamlin, de dochter van acteursechtpaar Lisa Rinna en Harry Hamlin.

Lof voor (maar ook kritiek op) Esther Ouwehand in Op1

De nieuwe vriend van Kendall Jenner is professioneel basketballer in de NBA, de allerhoogste basketbalcompetitie ter wereld. Hij komt uit voor Phoenix Suns, waar hij al voor het zesde seizoen op rij speelt. Devin Booker maakte op 24 maart 2017 als jongste speler in de geschiedenis zeventig punten in één NBA-wedstrijd. Hij was daarbij de zesde ooit die dit presteerde, na Wilt Chamberlain, Kobe Bryant, David Thompson, Elgin Baylor en David Robinson.

Kritiek op fotoshoot

Afgelopen week kreeg Kendal Jenner nog kritiek over zich heen vanwege een fotoshoot in lingerie, die in het teken stond van Valentijnsdag. Waar de kersverse vriendin van Devin Booker zich normaal gesproken op de vlakte houdt, besloot ze nu om via Twitter eens te reageren. Lees daarover hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze NBA-ster is het nieuwe liefje van Kendall Jenner
Sluiten