Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 apr 2020 / 05:59 uur

Stripboek over Tiger King in de maak

Joe Exotic krijgt een stripversie. Er wordt gewerkt aan een comicbook rond de Netflixserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Dat heeft uitgeverij Tidalwave Productions dinsdag bekendgemaakt.

De comic wordt geschreven door Michael Frizell, die aan persbureau Reuters laat weten dat het nog best een uitdaging was om zijn verhaal te vinden omdat er zoveel in de docureeks gebeurt.

„Dat verzin je niet”, zegt hij over Tiger King, dat onder meer een jarenlange vete volgt tussen de eigenaar van een tijgerpark en de beheerder van een wildopvang. „Ik had nooit gedacht dat ik research zou doen voor een comic als deze.”

Populair

Dinsdag kwam al een extra aflevering van de serie online op Netflix. Het gaat om een epiloog waarin waarin een een paar bijpersonages napraten over het succes van de serie.

Tiger King werd erg populair tijdens de uitbraak van het coronavirus, waardoor veel mensen noodgedwongen thuis zaten. Volgens Netflix keken in de eerste tien dagen waarop de docureeks beschikbaar was alleen in de VS al 34 miljoen mensen naar de show.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stripboek over Tiger King in de maak
Sluiten