Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 3 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Deel cast spin-off Gossip Girl bekendgemaakt

Hello, Upper East Siders! Er wordt steeds meer bekend over de spin-off van de populaire serie Gossip Girl. Maandag maakte WarnerMedia vijf namen bekend van acteurs die in de serie gaan spelen. 

Het gaat volgens The Hollywood Reporter om Whitney Peak (Molly’s Game), Eli Brown van Pretty Little Liars, Jonathan Fernandez uit Lethal Weapon en Girls, en Jason Gotay (Peter Pan Live!).

Acht jaar later

De oplettende kijker ziet daar geen namen tussen staan van de originele cast die tussen 2007 en 2012 in zes seizoenen te zien was. De serie speelt zich wel af rond deze personages, maar vindt acht jaar later plaats en volgt nieuwe tieners. Wel is Kristen Bell weer te horen als verteller en ‘Gossip Girl’.

Gossip Girl laat het leven zien van een groepje over het algemeen steenrijke New Yorkse tieners die naar een privéschool gaan. Ze vullen de dagen met cocktails, feestjes, mode (denk maar aan kleurige haarbanden en maillots) en roddels. Die laatste werden opgepend door de anonieme Gossip Girl op een website die door iedereen te lezen was. In het laatste seizoen werd bekend wie er achter dit blog zat.

https://giphy.com/gifs/k7wMq1m9ZOmeA

Producers

Onder meer Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford en Ed Westwick speelden in de originele serie. Joshua Safran, Josh Schwartz en Stephanie Savage, die ook Gossip Girl maakten, gaan de show produceren. Waarschijnlijk komen er tien afleveringen. Wanneer deze te zien zijn, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.