Metro
Metro Nieuws 13 mrt 2020 / 12:36 uur

Canadees tatoeëert zijn hele lichaam blauw

De 26-jarige Donnie Snider uit Canada tatoeëert zijn hele lichaam blauw. De man koos voor zijn smurfachtige uiterlijk omdat hij „het er tof vindt uitzien”.

Het begon bij een deel van zijn voet, maar ondertussen is Snider een volledig blauwe verschijning. De Canadees was naar eigen zeggen „erg ongelukkig” en besloot zijn leven om te gooien. „Nadat ik al veel te lang in een negatieve spiraal leefde besloot ik dat het tijd werd om mezelf te laten zien”, vertelt hij.

Het duurde drie jaar tot Snider zichzelf omtoverde tot blauwe man, vertelde hij aan Jam Press. Door zijn blauwe uiterlijk kan de Canadees „eindelijk blij zijn met zijn leven”.

Canadees tatoeëert zijn hele lichaam blauw
Een 'before' en 'after' foto van de 26-jarige Snider / Jam Press

De reacties op zijn bijzondere voorkomen zijn „eindeloos”, aldus Snider tegen Jam Press. „Zoals gratis bier, flirten, knuffels en duimen omhoog.” Sommige toeschouwers kijken stiekem onder zijn kleding of proberen zelfs de tattoo weg te poetsen met hun vingers.

Familie

Niet alle reacties zijn positief, maar hij laat de „negatieve energie niet toe”. Zijn vrienden en familie waren snel gewend aan Sniders uiterlijk. „Mijn moeder was eerst niet zo blij”, zegt hij, „Maar ze accepteerde al snel mijn blauwe huid als het nieuwe normaal.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Canadees tatoeëert zijn hele lichaam blauw
Sluiten