Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 5 feb 2020 / 09:04 uur

Toch boeren met trekkers in Den Haag

Ondanks het eerder afgeblazen boerenprotest, staan woensdag in Den Haag zo’n twintig boeren met trekkers op het Malieveld en de Koekamp.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het er momenteel nog rustig is. Woensdag vervolgen minister-president Mark Rutte en landbouwminister Carola Schouten de gesprekken met het Landbouw Collectief, de organisatie van diverse belangenbehartigers van boeren.

Stikstofprobleem

Tijdens de ontmoeting wordt het stikstofprobleem opnieuw besproken. Farmers Defence Force (FDF), een van de organisaties die zijn aangesloten bij het Landbouw Collectief, riep boeren eerder op om met trekkers en protestborden naar het gesprek te komen, maar trok die oproep later in.

Toch boeren met trekkers in Den Haag
Boeren verzamelen op de Koekamp in Den Haag. / ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toch boeren met trekkers in Den Haag
Sluiten