Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 18 jan 2020 / 16:01 uur

Proefkonijnen van buis na ophef Kaj van der Ree

De NPO is per direct gestopt met het uitzenden van het programma Proefkonijnen nadat duidelijk werd dat presentator Kaj van der Ree wordt beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. 

Ook uit Van der Ree’s vrijdagavondshow op 3FM, Skaj is The Limit, wordt de stekker getrokken, zo maakte BNNVARA zaterdag bekend.

Samenwerking ‘heroverwegen’

Proefkonijnen was afgelopen maandag voor het eerst -en voorlopig laatst- op NPO 3 te zien. „We zijn met hem in gesprek gegaan en komen tot de conclusie dat we de samenwerking tussen BNNVARA en Kaj moeten heroverwegen”, staat in de verklaring van de omroep.

Vrijdagavond werden in RTL Boulevard chatberichtjes gedeeld die de 28-jarige presentator naar minderjarige meisjes zou hebben gestuurd. De berichten waren seksueel getint en hadden in sommige gevallen een dwingende toon. Ook zou Van der Ree meisjes om naaktfoto’s hebben gevraagd.

https://twitter.com/LaizaVunderink/status/1218234782888472576

Schriftelijke reactie

Kaj van der Ree’s vlogs zijn zaterdag niet meer op YouTube te zien. Zijn kanaal had ruim 250.000 volgers. De presentator zegt later met een schriftelijke reactie te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Proefkonijnen van buis na ophef Kaj van der Ree
Sluiten