Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 20 nov 2019 / 13:04 uur

Zwangere vrouw levend verscheurd door loslopende honden

In Frankrijk is een zwangere vrouw op gruwelijke wijze vermoord. De 29-jarige Elisa Pilarski is tijdens een boswandeling om het leven gebracht door loslopende honden.

In het Forêt de Retz, een bosgebied vlakbij Compiègne, maakte de vrouw met één van haar vijf honden een wandeling, terwijl er ook een drijfjacht plaatsvond. In een dergelijke jacht drijven honden in dienst van jager een groep wilde dieren richting een bepaald gebied.

Paniek

Naar alle waarschijnlijkheid liepen deze honden en de vrouw elkaar tegen het lijf. Ze nam nog wel in paniek contact op met haar vriend. „Ik ontving haar noodkreet waarin stond dat er veel honden waren en dat ze zich grote zorgen maakte." De vriend ging haar onmiddellijk zoeken in het bos, waar hij haar dood aantrof.

Uit de autopsie is gebleken dat ze is overleden aan hondenbeten „De hondenbeten veroorzaakten een reeks bloedingen aan armen, benen en hoofd. Een aantal beten dateert van voor de dood van het slachtoffer en een aantal van erna", zo heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie verklaard.

93 honden

De politie neemt nu dna-stalen af bij de 93 honden die meededen aan de drijfjacht om te kijken of het ook daadwerkelijk om die honden ging. De jagers ontkennen vooralsnog elke betrokkenheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwangere vrouw levend verscheurd door loslopende honden
Sluiten