Anne Kersten
Anne Kersten | LinkedIn Nieuws 27 nov 2019 / 16:21 uur

Varken terroriseert verslaggever tijdens uitzending

Het moment dat je live op tv verslag doet, is er een van grote spanning. Je hebt je voorbereid en wil dat overbrengen aan de kijker. Daar is de opperste concentratie voor nodig. Dus wat doe je als je op dat moment een varken aan je broek hebt hangen? 

Je kent waarschijnlijk het iconische filmpje nog wel van de live-verslaggever wiens kinderen tijdens de uitzending even papa’s werkkamer binnen komen. Mocht het fijne moment je ontschoten zijn..

De Griekse verslaggever Lazos Mantikos lijkt met zijn verslag dezelfde internetheldenrichting uit te gaan. Mantikos was dinsdag in het Griekse Kineta om verslag te doen van de problemen in het gebied na recent noodweer, schrijft het lokale Iefimerida. Aan dat verslag kwam hij alleen niet toe. Op het moment dat de camera naar hem overschakelt, voelt de verslaggever zich gelijk genoodzaakt om te vertellen dat er al de hele dag een varken achter hem aanzit.

Houston, we have a problem

„Goedemorgen", begint hij dapper. „We hebben een probleempje. We hebben hier een varken dat al de hele morgen achter ons aanzit." Stilstaan zit er op dat moment niet in: overal waar Mantikos loopt, volgt het varken.

De presentatoren van het programma kunnen zich niet inhouden en barsten in lachen uit. Zeker als duidelijk wordt dat het varken zich niet inhoudt en ook af en toe verlekkerde hapjes verslaggever probeert te nemen.

De presentator van het ochtendprogramma voelt zich na een minuut genoodzaakt de verbinding met de verslaggever te verbreken. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Varken terroriseert verslaggever tijdens uitzending
Sluiten