Metro
Metro Nieuws 22 nov 2019 / 10:21 uur

Ruiten ‘onverwoestbare’ Tesla gebroken bij presentatie

Tesla lijkt het over een andere boeg te gooien met het nieuwste model. Vrijdag presenteerde de producent de nieuwe elektrische Cybertruck, die een erg interessant ontwerp heeft. Het model zou tevens onverwoestbaar moeten zijn, maar dat bleek tijdens de presentatie een beetje tegen te vallen. 

De truck is supersterk en de ruiten zijn van gepantserd glas, vertelde topman Elon Musk tijdens de presentatie. Het portier weet inderdaad de slag met een sloophamer te weerstaan, maar de ruiten komen er minder goed vanaf. Op het moment dat een medewerker van Tesla een voorwerp tegen een van de ruiten aangooit, gaat de ruit er bijna aan.

„Oh my fucking god", reageert Musk gelijk. „Misschien gooide je een beetje te hard." De medewerker gooit ook op de achterruit een voorwerp, waarna ook die ruit springt. „In ieder geval ging het er niet doorheen", reageert de topman.

Over het model van de truck is ook nog wel het een en ander te doen. Het ziet er namelijk een stuk minder strak uit dan de voorgaande wagens van Tesla.

Ruiten 'onbreekbare' Tesla gebroken bij presentatie
Ruiten 'onbreekbare' Tesla gebroken bij presentatie / Tesla

Op social media wordt er al flink gegrapt over het nieuwe model. „We zullen het pas gaan gebruiken als de bevolking uitgestorven is", schrijft een gebruiker. „Afzichtelijk", vindt een ander.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ruiten ‘onverwoestbare’ Tesla gebroken bij presentatie
Sluiten