Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 20 okt 2019 / 08:01 uur

Man rijdt in op uitgaanspubliek Deventer

Een auto heeft zondagmorgen rond 05.30 uur op een plein in het centrum van Deventer meerdere mensen aangereden en is er vervolgens vandoor gegaan.

Volgens de politie zijn er vijf gewonden gevallen. Een van hen kon ter plekke worden behandeld, maar de anderen moesten naar het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie zijn hun verwondingen niet levensbedreigend en zijn de slachtoffers allemaal aanspreekbaar.

Mogelijk is er opzet in het spel, al wordt een ongeluk nog niet uitgesloten. Volgens de politie ging er een ruzie aan het incident vooraf. Er is één persoon aangehouden die daarbij betrokken was. Naar de auto en de bestuurder wordt nog gezocht vanuit een helikopter. „Wat er precies is gebeurd, onderzoeken we nu. Over de auto hebben we al veel informatie”, zegt een politiewoordvoerder.

Terras

Het incident gebeurde op de hoek van de Brink en de Keizerstraat, het begin van het uitgaanscentrum van Deventer. De ravage ter plekke is groot omdat er ook een terras is geraakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man rijdt in op uitgaanspubliek Deventer
Sluiten