Metro
Metro Nieuws 9 okt 2019 / 21:01 uur

Lees de krant van morgen nu al online!

De krant van donderdag 10 oktober is morgenochtend weer te vinden in de bakken op onder andere de grote treinstations in Nederland. Kun je niet wachten? Dan hebben we goed nieuws: de krant staat nu al online.

Daarin onder meer een artikel over seksuele voorlichting, dat volgens leerlingen over meer moet gaan dan alleen soa’s. „Ze mogen mij alles vragen. Ik beslis zelf of ik daar antwoord op geef", zegt Casper Weismuller, docent Seksuele Voorlichting.

Daarnaast een artikel over geluksmomenten in de zorg, die vereeuwigd zijn in een nieuwe foto-expo. „Luchtigheid en humor kunnen veel doen."

Verder een artikel over het Europees Parlement. Oude bekenden en nieuwe Nederlandse gezichten zijn onlangs begonnen als lid daarvan. Zij werden dit voorjaar door de Nederlandse stemmers gekozen, maar wie zijn zij en wat doen ze precies?

Veel leesplezier! De krant van donderdag 10 oktober lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de krant van morgen nu al online!
Sluiten