Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 19 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Volgens Amerikaanse Siri is Bob Dylan al in 2008 overleden

Oops, foutje van de Amerikaanse Siri. Als je de spraakcomputer vraagt hoe oud zanger Bob Dylan is dan krijg je een verrassend antwoord. De door Apple aangestuurde virtuele assistent zal je namelijk vertellen dat hij op 24 april 2008 is overleden op 66-jarige leeftijd, terwijl Bob Dylan nog springlevend is!

De 78-jarige zanger is nog hartstikke fit en vitaal en heeft recent aangekondigd dat hij nog op tournee gaat. Ook zal hij nog nooit eerde uitgebrachte muzieksessies uitbrengen die hij maakte met Johnny Cash.

Volgens VICE zijn er twee verklaringen voor het bizarre antwoord van Siri. Ofwel Siri is getroffen door een vreemde bug die Apple ongetwijfeld binnen een paar uur zal repareren. Of Bob Dylan is al die tijd eigenlijk al dood geweest en we zijn allemaal meer dan tien jaar voor de gek gehouden.

De Nederlandse Siri heeft het trouwens wel bij het juiste eind en kan je gewoon vertellen wanneer Bob Dylan geboren is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.