Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 10 sep 2019 / 12:52 uur

Dordrecht houdt bijeenkomst na schietpartij

De gemeente Dordrecht organiseert dinsdagavond een bijeenkomst naar aanleiding van de schietpartij maandagavond in de stad, waarbij twee volwassen en twee kinderen uit hetzelfde gezin omkwamen.

Burgemeester Wouter Kolff bevestigde dat het vierde dodelijke slachtoffer de moeder van het gezin is.

‘Roept veel emoties op’

Kolff: „Dit gezinsdrama roept begrijpelijkerwijs veel emoties op in Dordrecht. Onder andere bij nabestaanden, in de buurt, bij vrienden, klasgenoten en teamgenoten, maar niet in de laatste plaats ook bij de politieorganisatie. Laten we elkaar vooral tot steun zijn deze dagen."

Iedereen die daar behoefte aan heeft is welkom op de bijeenkomst die plaatsvindt in de Ontmoetingskerk in Dordrecht. Die begint om 19.30 uur. De burgemeester spreekt rond 20.00 uur de aanwezigen toe. De gemeente opent dinsdag een condoleanceregister in het stadskantoor. Kolff zal als eerste tekenen ter nagedachtenis aan de slachtoffers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dordrecht houdt bijeenkomst na schietpartij
Sluiten