Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 aug 2019 / 06:15 uur

Man overlijdt bij taco-eetwedstrijd

Een 44-jarige man is in Californië overleden nadat hij had deelgenomen aan een taco-eetwedstrijd. De wedstrijd werd gehouden tijdens een honkbalwedstrijd van Grizzlies in Fresno.

Eetwedstrijd

Volgens lokale media stortte hij tijdens de wedstrijd in elkaar. Hij is ter plaatse nog gereanimeerd, maar overleed uiteindelijk in het ziekenhuis. Over een mogelijke doodsoorzaak werden geen mededelingen gedaan. De eetwedstrijd was onderdeel van Taco Dinsdag en werd in de derde inning gehouden.

Pannenkoeken en croissantjes

Er zijn in Amerika meerdere gevallen van mensen die zijn overleden tijdens eetwedstrijden. Een 20-jarige student stierf tijdens het eten van ‘zo veel mogelijk pannenkoeken’, terwijl een voormalig profbokser zich met fatale gevolgen verslikte tijdens een croissant-eetwedstrijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man overlijdt bij taco-eetwedstrijd
Sluiten