Metro
Metro Nieuws 31 jul 2019 / 15:44 uur

Meisje (5) op vakantie doodgereden door haar moeder

Een 5-jarig meisje is dinsdag in Frankrijk omgekomen nadat ze door haar eigen moeder werd aangereden. Het gaat waarschijnlijk om een tragisch ongeluk. Toen het meisje buiten even moest plassen, werd ze bekneld tussen de auto van haar ouders en een muur. Het tragische ongeluk vond plaats in de badplaats Saint-Jean-de-Monts, in het westen van Frankrijk. Dat melden Franse media.

Gezinsvakantie

De ouders waren met hun jonge kinderen op vakantie in de regio, ze komen zelf uit een ander deel van Frankrijk: Manche. Naast het 5-jarige meisje waren ook haar twee oudere zusjes mee, van 11 en 14 jaar oud. Omdat de jongste dochter plots moest plassen, werd de auto door de moeder aan de kant gezet.

Terwijl het meisje buiten stond, reed de vrouw plotseling achteruit en raakte ze haar dochter, waarna het meisje vast kwam te zitten tussen de auto en de muur van een woning. Het is nog niet duidelijk hoe en waarom dit precies gebeurd is.

Hartstilstand

De brandweer, andere hulpdiensten en een helikopter werden ingezet om het meisje zo snel mogelijk te kunnen helpen, maar hulp mocht niet baten. Franse media melden dat het meisje ter plekke overleed aan een hartstilstand. Voor de ouders en de zusjes van het meisje, die in shock verkeerden, was psychologische bijstand noodzakelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje (5) op vakantie doodgereden door haar moeder
Sluiten