Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste vakantiebestemmingen in februari, volgens reviews op het internet

De wintermaanden kunnen soms wat zwaar aanvoelen, maar gelukkig is februari de perfecte tijd om even te ontsnappen aan de kou en te genieten van wat zonneschijn. Dus laten we de winterblues verslaan en eens kijken naar de beste vakantiebestemmingen voor februari, waar het lekker warm is en je portemonnee niet te veel pijn doet.

We willen tenslotte in de zomer óók genieten van onze welverdiende vakantie.

Op vakantie in februari? Probeer deze bestemmingen

Thailand

Thailand staat altijd hoog op de lijst als het gaat om zon, zee en zand. Of je nu kiest voor de drukte van Bangkok, de serene schoonheid van Chiang Mai, of de paradijselijke eilanden zoals Phuket of Koh Samui, Thailand heeft voor iedereen wel wat. En het beste nieuws? Februari is het droge seizoen, wat betekent dat je kunt genieten van stralend weer zonder al te veel regen. Enne… dat is precies wat we nu wel kunnen gebruiken.

Wat zeggen de reviews op het internet?

Over het algemeen scoren de Thaise bestemmingen hoog op klanttevredenheid, met veel lof voor de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de betaalbaarheid van accommodaties. Je reis zelf is misschien wat prijzig, maar je leeft daar als een koning. Niet zo gek dat het zo populair is.

Costa Rica

Voor de avontuurlijke reizigers onder ons is Costa Rica de place to be. Februari is het hoogseizoen, dus je kunt genieten van droog weer en er zijn volop mogelijkheden voor activiteiten zoals zip-lining, surfen en het verkennen van regenwouden. De natuurlijke schoonheid van Costa Rica zal je zeker betoveren en je komt daarnaast, zelfs na alle activiteiten, zeker tot rust.

Wat zeggen de reviews op het internet?

Reizigers prijzen Costa Rica voor de biodiversiteit, vriendelijke bevolking en het gevoel van veiligheid. Veel vrouwen reizen alleen naar Costa Rica wat betekent dat het daar relatief veilig aanvoelt. Natuurlijk moet je altijd opletten als je alleen reist, maar dat is wel een goed teken. Het is misschien iets duurder dan sommige andere bestemmingen, maar het is elke cent waard.

Piloten onthullen 8 dingen die zij als passagier aan boord niet doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties