Metro
Metro Nieuws 6 jul 2019 / 11:00 uur

Martens doet niet mee aan laatste training WK-finale

De Nederlandse voetbalsters zijn onder grote belangstelling van de media begonnen aan de laatste training voor de WK-finale. Bondscoach Sarina Wiegman stapte rond 11.30 uur met 22 speelsters het veld op in Oullins, een stadje in de buurt van Lyon. Lieke Martens bleef opnieuw aan de kant. Ze nam buiten beeld van de vele camera’s plaats in de dug-out.

De Limburgse volgt hetzelfde aangepaste programma als in de aanloop naar de kwartfinale tegen Italië en de halve finale tegen Zweden. Het is de bedoeling dat ze aan het einde van de training, die alleen het eerste kwartier open is voor de pers, nog even met de bal aan de slag gaat. Of dat ook echt gaat gebeuren is nog even afwachten.

Martens doet niet mee aan laatste training WK-finale.
Martens doet niet mee aan laatste training WK-finale. Foto: ANP.

Geblesseerd

Martens heeft al een tijdje last van een teen. Aan het einde van de wedstrijd tegen Japan sprong er namelijk een andere speelster op haar voet. De dagen na die wedstrijd kon ze amper lopen en werd ze vooral in een rolstoel verplaatst.

Met pijnstilling kon ze tegen Italië de hele wedstrijd zonder problemen spelen, maar tegen Zweden had de aanvalster van FC Barcelona zoveel last dat ze in de rust vervangen moest worden.

Wiegman vertelde vrijdag dat het twijfelachtig is of Martens zondag kan meedoen in de WK-finale tegen de Verenigde Staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Martens doet niet mee aan laatste training WK-finale
Sluiten