Metro
Metro Nieuws 9 jul 2019 / 15:54 uur

‘Dode’ man wordt wakker tijdens eigen begrafenis

De begrafenis van een 20-jarige man in India is begin juli erg vreemd verlopen. Het lichaam van de man, die op 1 juli dood was verklaard, begon tijdens de begrafenis namelijk spontaan te bewegen.

Niet dood

Dat gebeurde net voordat de man begraven zou worden. Familieleden brachten hem gelijk naar een ziekenhuis, schrijft The Starwaar lokale dokters vaststelden dat de man helemaal niet dood was. Hij werd gelijk opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling.

Volgens de familie van de man was hij eind juni in een privé ziekenhuis opgenomen na een ongeluk. Toen de familie geen geld meer had voor de behandeling, werd de man – ten onrechte – doodverklaard. Hoewel de 20-jarige man er wel degelijk ernstig aan toe is, is hij niet hersendood. „Hij heeft een hartslag en zijn reflexen zijn goed", licht een lokale dokter toe.

Hoe de man er nu aan toe is, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Dode’ man wordt wakker tijdens eigen begrafenis
Sluiten