Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 jun 2019 / 06:45 uur

Ex-gevangene stuurt bloemetje naar politie: bedankt

Een bijzonder bedankje in Den Helder. Daar heeft een voormalig gast van het rijkshotel zijn gastheer bloemen gestuurd, als bedankje voor de goede zorgen. De politie in Den Helder laat via Facebook weten dat ze de actie van de ex-gevangene kan waarderen.

De politie plaatste op Facebook een foto van de bloemen, met daarbij een kaartje. „Bedankt voor de goede service, zeker 5 sterren! Ik wil alleen niet meer terugkomen. Groet B.”, zo staat erop.

Waardering

Waarop de politie zelf ook heeft geantwoord. „Beste B, bedankt voor je attente presentje. We zullen je waardering doorgeven aan de desbetreffende collega’s. We hopen je (niet) nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet politie Den Helder."

RecensieBeste B, bedankt voor je attente presentje. We zullen je waardering doorgeven aan de desbetreffende collega's. We hopen je (niet) nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet politie Den Helder.

Gepostet von Politie Den Helder am Mittwoch, 12. Juni 2019

Reageer op artikel:
Ex-gevangene stuurt bloemetje naar politie: bedankt
Sluiten