Metro
Metro Nieuws 9 jun 2019 / 14:59 uur

Emotioneel bericht van André: ‘Papa houdt van jou’

André Hazes heeft zondag zijn liefde voor zijn zoontje in een bijzonder bericht omschreven op Instagram. De 25-jarige zanger vertelt over dat het hem veel doet dat hij zo veel weg is, en daardoor minder meekrijgt van de eerste jaren van het leven van zijn zoon.

Hij begint zijn bericht: „Hij zal af en toe toch wel eens denken. Wat is papa afwezig, waarom moet papa weer weg of als hij samen met mama ergens heengaat, waarom gaat papa niet mee?"

‘Dat het allemaal voor hem is’

Hij vervolgt: „Ik hoop gewoon echt dat hij later zou beseffen dat ik zo veel werk, en zo veel weg ben, dat dat juist voor hem was. Dat ik hem trots heb gemaakt wat zijn vader heeft bereikt. Dat als hij op school loopt, ik hem ophaal, hij het stoer vind dat ik zijn vader ben. Dat ik hem een leven geef waar hij blij mee is, ik hem kan geven wat zijn hartje begeert. Al betekent dat dat ik de eerste jaren toch wat dingen heb moeten missen."

View this post on Instagram

Hij zal af en toe toch wel eens denken. Wat is papa afwezig, waarom moet papa weer weg of als hij samen met mama ergens heengaat, waarom gaat papa niet mee? Als ik een heel weekend vol zit met werk, ik overdag mijn stem wil sparen dus de bank kies i.p.v. een uitje. Misschien heb ik een aanstel momentje, maar toch doet het je wat. Vooral omdat ik niet in de kroeg hang, of wel wat beters te doen heb met vrienden. Maar ik hoop gewoon echt dat hij later zou beseffen dat ik zo veel werk, en zo veel weg ben, dat dat juist voor hem was. Dat ik hem trots heb gemaakt wat zijn vader heeft bereikt. Dat als hij op school loopt, ik hem ophaal, hij het stoer vind dat ik zijn vader ben. Dat ik hem een leven geef waar hij blij mee is, ik hem kan geven wat zijn hartje begeerd. Al betekend dat, dat ik de eerste jaren toch wat dingen heb moeten missen. Dat hij dankbaar is wat ik allemaal voor ons, voor hem, heb gedaan. Wat hij mist van mij, krijgt hij dubbel van zijn moeder, dat is een geruststelling. Maar je moet weten kleine vriend, jij bent het mooiste en beste wat papa ooit gemaakt heeft. Jij bent mijn grootste hit. Jij bent dat liedje waar je de wereld mee veroverd. Papa houd van jou. Met alles wat hij nog in zijn lichaam heeft waar je mee van kan houden. Jij bent De Grootste!❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Hazes is ontzettend dankbaar dat zijn vriendin Monique er zo veel voor zijn zoon is. „Wat hij mist van mij, krijgt hij dubbel van zijn moeder, dat is een geruststelling. Maar je moet weten kleine vriend, jij bent het mooiste en beste wat papa ooit gemaakt heeft. Jij bent mijn grootste hit", omschrijft hij zijn gevoelens.

Hazes sluit zijn bericht af met een liefdevolle boodschap: „Papa houdt van jou. Met alles wat hij nog in zijn lichaam heeft waar je mee van kan houden. Jij bent De Grootste!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Emotioneel bericht van André: ‘Papa houdt van jou’
Sluiten