Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 3 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Belangrijk economisch adviseur Witte Huis vertrekt

Een belangrijk economisch adviseur van het Witte Huis vertrekt. De Amerikaanse president Donald Trump moet Kevin Hassett zien gaan. Hasset stond sinds 2017 Trump bij en was eerder ook werkzaam voor de presidenten Bill Cinton en George H. W. Bush.

Trump maakte het vertrek bekend op Twitter, maar noemde geen reden. Ook is niet duidelijk of Hassett zelf vertrekt of dat hij is ontslagen. „Kevin Hassett heeft enorm goed werk geleverd voor mij en de regering", schrijft Trump op Twitter. „Zijn enorm getalenteerde vervanger maak ik bekend als ik terug ben in de Verenigde Staten. Kevin is een echte vriend!"

Trump is zondagavond vertrokken naar Londen voor een staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Belangrijk economisch adviseur Witte Huis vertrekt
Sluiten