Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 12 mei 2019 / 08:13 uur

Kinderen doodsbang door horror in plaats van Pikachu

Oeps: de nachtmerrie van vele ouders kwam kortgeleden uit in een Canadese bioscoop in Montreal. Daar werd in plaats van de nieuwe Pokémon-film Detective Pikachu een hele andere film opgezet, namelijk de horrorfilm The Curse of La Llorana. En dat jaagde menig bezoeker de stuipen op het lijf.

Horrortrailers

Je zou denken dat het weinig uitmaakt als de film pas net begonnen is, maar in de eerste scène van de horrorfilm laat een moeder haar kind verdrinken. En nog voordat de film begonnen was waren er al een aantal kinderen aan het huilen, omdat zij geen gezellige trailers voor familiefilms of kinderfilms te zien kregen, maar trailers van andere enge horrorfilms als Annabelle Comes Home en Child’s Play, meldt The Independent. 

De film werd snel stopgezet, maar pas nadat een aantal ouders met hun kinderen de zaal verlieten. De bioscoop heeft in een reactie aangegeven dat het om een vergissing ging en dat de films waren verwisseld: de horrorliefhebbers die voor The Curse of La Llorana kwamen, werden namelijk getrakteerd op trailers voor familiefilms, waaronder The Secret Life of Pets 2. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kinderen doodsbang door horror in plaats van Pikachu
Sluiten