Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 12 mei 2019 / 18:29 uur

Iets oprapen op snelweg wordt Belgische man fataal

Een 53-jarige Belgische automobilist is zondag aangereden en overleden op de E403 in België. De man was uit zijn auto gestapt omdat hij iets wilde oprapen op de middelste rijstrook. Dat gebeurde op de snelweg tussen Kortrijk en Brugge, ter Hoogte van Wevelgem.

Het slachtoffer plaatse zijn auto veilig op de vluchtstrook en liep vervolgens de snelweg op. Daar werd hij gegrepen door een 22-jarige automobilist.

Reanimatie

Na de botsing met de auto waren hulpdiensten ter plaatse, maar reanimatie heeft niet geholpen. Meerdere mensen waren ooggetuige van het ongeluk. Het is vooralsnog niet duidelijk wat het slachtoffer precies op wilde rapen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Iets oprapen op snelweg wordt Belgische man fataal
Sluiten