Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 8 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Harry en Meghan noemen zoontje Archie

Via Instagram hebben prins Harry en zijn echtgenote Meghan bekendgemaakt dat zij hun zoontje Archie Harrison Mounbatten-Windsor hebben genoemd.

Opgroeien op Windsor

De zoon van de hertog en hertogin van Sussex zal naar alle waarschijnlijkheid opgroeien in Windsor, de plaats waar prins Harry en Meghan Markle ook getrouwd zijn.

Harry en Meghan verhuisden een paar weken voor de geboorte van hun eerste kind naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor, de plaats waar ze elkaar op 19 mei vorig jaar het jawoord gaven. „Windsor is een zeer speciale plaats voor de koninklijke hoogheden. Ze zijn dankbaar dat Windsor hun officiële residentie zal worden”, liet het Britse hof in november weten.

Maandagochtend geboren

Frogmore Cottage is volledig gerenoveerd voor de komst van Harry en Meghan die sinds hun huwelijk in Kensington Palace in Londen woonden, vlakbij Harry’s broer prins William en Catherine met de kinderen.

De jongen kwam maandagochtend ter wereld. ’t’s a boy!’, was het geboortekaartje op het socialemedia-account van de Hertog en Hertogin van Sussex.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.