Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 5 mei 2019 / 15:46 uur

Ernstige zorgen om vermiste Julie (23) uit België

De Belgische politie heeft een moordonderzoek naar een vermist meisje geopend, de 23-jarige Julie van Espen. De vermissing wordt in België uitgebreid in het nieuws gebracht. Er zijn aanwijzingen dat de studente op gewelddadige manier om het leven is gekomen, meldt VTM Nieuws.

Nooit bij vriendinnen aangekomen

Het laatste wat men weet over Julie is dat ze zaterdag rond 18.30 vertrok op haar fiets vanuit het Belgische Schilde naar het centrum van Antwerpen vanwege een afspraak met vriendinnen. Ze kwam echter nooit aan.

De politie en het Openbaar Ministerie spreken van een verontrustende verdwijning en verspreidde een opsporingsbericht. Ook op social media wordt aan iedereen die meer weet over de verdwijning opgeroepen om zich te melden. De oproep is duizenden keren gedeeld.

Gevonden kledingstukken

In Antwerpen zijn op zondag kledingstukken gevonden, die na onderzoek van Julie bleken te zijn. Ook is het rieten mandje dat bij haar fiets hoorde gevonden, maar op een andere locatie. De spullen worden onderzocht. „Hopelijk geven zij meer duidelijkheid over de verdwijning”, aldus Lieselotte Claessens tegen TVM Nieuws.

https://www.facebook.com/elisevanespen/posts/10219192666748493

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ernstige zorgen om vermiste Julie (23) uit België
Sluiten