Metro
Metro Nieuws 20 mei 2019 / 19:54 uur

‘Arcade’ van Duncan Laurence breekt Spotify-record

Duncan Laurence gaat lekker! Na het winnen van het Eurovisie Songfestival afgelopen zaterdag, heeft de 25-jarige zanger nu ook een spotify-record gebroken. Het nummer Arcade is zondag maar liefst 1,24 miljoen keer gestreamd. Daarmee is het nummer in Nederland het vaakst binnen 24 uur afgespeeld.

Daarnaast is Arcade zondag wereldwijd ruim 2,8 miljoen keer gestreamd op Spotify. Dat zijn meer streams dan de winnares van het Eurovisie Songfestival van vorig jaar binnenhaalde een dag na de finale, dat meldt NOS.

View this post on Instagram

Duncan is on fire! 🔥De winnaar van het ESF heeft een Spotify-record gebroken, omdat zijn Songfestivallied Arcade zondag 1,24 miljoen keer is gestreamd. Daarmee is het nummer in Nederland het vaakst binnen 24 uur afgespeeld. Lekker bezig! #duncanlaurence #esf #spotify

A post shared by Metronieuws.nl (@metro) on

Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence won afgelopen zaterdag het 44e Eurovisie Songfestival. Sinds 1975 was dit niet meer gelukt.

Hieronder het nummer Arcade, om nog even na te genieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Arcade’ van Duncan Laurence breekt Spotify-record
Sluiten