Metro
Metro Nieuws 16 apr 2019 / 09:40 uur

Week lang gratis koffie voor treinreizigers Randstad

Goed nieuws voor treinreizigers in de Randstad! Zij krijgen de hele week op zes grote treinstations in de Randstad gratis koffie en thee van de NS. De spoorwegen willen reizigers bedanken voor drie weken afzien tijdens grootschalige werkzaamheden bij station Leiden.

Het lange wachten wordt beloond. Sinds maandag 15 april rijden de treinen eindelijk weer volgens normale dienstregeling. Drie weken lang gingen de treinstations in Leiden op de schop en dit zorgde voor heel wat vertraging en andere ellende. Om de reizigers tegemoet te komen deelt de NS gratis koffie en thee uit, meldt het AD. Ook wordt er geregeld gratis fruit uitgedeeld.

Waar en wanneer?

Tot en met vrijdagavond kun je bij de Kiosk op de stations Den Haag Centraal, Den Haag Hollands Spoor, Leiden Centraal, Haarlem, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Sloterdijk een gratis bakkie scoren. Je moet er wel op tijd bij zijn. In de ochtend kan dit van 06.30 uur tot 09.00 uur en in de middag/avond van 16.00 uur tot 18.30 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Week lang gratis koffie voor treinreizigers Randstad
Sluiten