Naomi Defoer
Naomi Defoer Nieuws 8 apr 2019

Finale Luizenmoeder klapper met 2,6 miljoen kijkers

De allerlaatste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder trok zondagavond meer dan 2,6 miljoen kijkers. Het programma behaalde daarmee de score als best bekeken programma van die dag. Zo meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

De Luizenmoeder (NPO3) is het hele seizoen een kijkcijferkanon geweest. Bijna 4,2 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd tijdens de tweede aflevering in februari. Als je daar de late kijkers bij optelt dan keken bijna vijf miljoen hoe juf Helma haar pensioen aankondigde en directeur Anton zijn kans schoon zag om een jonge sollicitante langs te laten komen. De week erna keken minder mensen op zondag naar de avonturen op basisschool De Klimop.

‘Anton’ stopt ermee

Het is nog onduidelijk of er een derde seizoen komt. Schooldirecteur Anton zal dan in ieder geval vervangen moeten worden, want Diederik Ebbinge stopt ermee. De laatste aflevering had wel een open einde.

Andere programma’s die zondagavond in de smaak vielen waren Project Rembrandt, waar 1,4 miljoen kijkers de finale zag en Breakfast (NPO 1) met 1,7 miljoen kijkers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Finale Luizenmoeder klapper met 2,6 miljoen kijkers
Sluiten