Metro
Metro Nieuws 12 mrt 2019 / 21:54 uur

Lees de Metro van 13 maart nu al online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over de populairste sporter van de Lage Landen, Max Verstappen. Komende zondag zal hij starten aan alweer zijn vijfde seizoen. Het wordt dus hoog tijd om te bekijken wat we dit seizoen van hem mogen verwachten.

Ook staan we stil bij het slechte weer van de afgelopen dagen. Ondanks dat we dit natuurlijk allemaal héél erg vervelend vinden, zijn er ook mensen die juist blij zijn met al die regen. Denk aan boeren en waterschappen. Het is echter de vraag of het genoeg gaat zijn om de tekorten van afgelopen zomer te compenseren.

Daarnaast staan we ook stil bij het doen van belastingaangifte. Met enkele tips zal het doen van aangifte een fluitje van een cent zijn.

Tot slot kun je lezen over de krapte op de arbeidsmarkt en het feit dat met zijn allen te weinig water drinken.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 13 maart nu al online
Sluiten