Metro
Metro Nieuws 27 feb 2019 / 11:15 uur

Vrouw krijgt boete omdat auto penisvorm achterlaat

Een Amerikaanse vrouw heeft een boete gekregen voor een wel een bijzondere reden. Namelijk de penis-vorm die haar auto achterliet. Hè?

Sneeuw

Een paar weken geleden sneeuwde het in Amerika, schrijft de vrouw op Reddit. Niet veel, genoeg voor een klein laagje. De vrouw in kwestie pakt haar auto en gaat naar haar werk. Een paar dagen later krijgt ze een mail van de HOA, de homeowner association, dat ze een boete heeft gekregen. Waarvoor is niet helemaal duidelijk, maar zowel de sneeuw als de auto wordt genoemd.

Reden voor verwarring, het was namelijk niet zo dat er zoveel sneeuw lag dat ze eigenlijk hadden moeten sneeuwschuiven. Waar dan wel die boete voor? Na een paar mails, stuurt de HOA een foto van het probleem.

Vrouw krijgt boete omdat auto penisvorm achterlaat
/ Imgur eigen foto

De auto had namelijk een piemelvormige afdruk achtergelaten, en dat kan natuurlijk niet. „Dit is echt het meest belachelijke ding ooit waar ik een boete voor heb gekregen", schrijft de vrouw. „Ik heb ze gewoon gezegd dat ik dit niet ga betalen."

Update 17:59: Boete ingetrokken

De boete die de vrouw moest betalen, is als sneeuw voor de zon verdwenen. Nadat de vrouw weigerde te betalen, konden de agenten bij het openslaan van het wetboek geen grond vinden om haar te dwingen voor deze ‘overtreding’ te betalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw krijgt boete omdat auto penisvorm achterlaat
Sluiten