Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 25 feb 2019 / 12:29 uur

Nieuwe sekstape van R. Kelly ingediend als bewijs

R. Kelly – de zanger die beschuldigd wordt van seksueel misbruik – staat maandag voor de rechter. Hij kan nu bekennen dat hij schuldig is of de aanklacht aanvechten en bepleiten dat hij juist onschuldig is. De aanklager heeft echter nieuw bewijs ingediend, en wel een sekstape van R. Kelly zelf, zo schrijven buitenlandse media.

Minderjarig

Op de sekstape, die 55 minuten duurt, is te zien dat R. Kelly een meisje ‘coacht’ tijdens seksuele handelingen. Dit meisje was ook al te zien in een andere video, van een jaar eerder. R. Kelly wordt ervan beschuldigd jarenlang vrouwen misbruikt te hebben. In deze zaak gaat het om vier van die vrouwen, waarvan er drie minderjarig waren.

De strafpleiter in deze zaak, Michael Avenatti, is bezig met het verkrijgen van een derde video. Op deze video zou de zanger seks hebben met een meisje van tussen de dertien en zestien jaar.

Borgsom

Zondag werd al bekend dat de artiest de borgsom van één miljoen dollar niet kan betalen en dus voorlopig in de gevangenis blijft. Hij had zichzelf vrijdag bij de politie gemeld, maar kan de rechtszaak dus niet in vrijheid afwachten.

In de documentaire Surviving R. Kelly deelden enkele van zijn vermeende slachtoffers al hun verhaal. Hierin is ook te zien dat R. Kelly in 1994 stiekem trouwde met Aaliyah, een meisje van 15.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe sekstape van R. Kelly ingediend als bewijs
Sluiten