Metro
Metro Nieuws 23 jan 2019 / 19:54 uur

Chris Brown reageert heftig op beschuldigingen

De Amerikaanse zanger Chris Brown is weer op vrije voeten. Hij werd maandag door een 24-jarig model beschuldigd van verkrachting en opgepakt door de Franse politie. Die heeft hem nu laten gaan, hoewel het onderzoek nog lopende is. Chris Brown uitte op Instagram zijn ongenoegen.

Zonder aanklacht vrijgelaten

De feiten vonden plaats in Parijs. Het model beschuldigde Brown en twee andere mannen ervan haar verkracht te hebben in zijn hotelsuite. Na een ondervraging werd Brown zonder aanklacht vrijgelaten. De Parijse openbare aanklager hamert er wel op dat het onderzoek wordt verdergezet.

Snel na zijn vrijlating richtte Chris Brown zich op Instagram tot zijn volgers. Het duurde echter niet lang, of hij verwijderde het bericht weer. Zonder succes, want het bericht was toen al massaal gedeeld op sociale media. De foto, of eigenlijk quote in het bericht laat weinig aan de verbeelding over: „Deze bitch liegt.”

Respectloos

En mocht je nog twijfelen, dan maakt Brown het helemaal duidelijk in zijn bijschrift: „Ik wil dit uitleggen… Dit is niet waar en een grote leugen! Nooit! Voor mijn dochter en mijn familie is dit zo respectloos en het gaat in tegen mijn karakter en moraal!” Hij deelde nadien ook verschillende artikels die benadrukken dat hij is vrijgelaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chris Brown reageert heftig op beschuldigingen
Sluiten