Ciana Mayam
Ciana Mayam Nieuws 18 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Bekende YouTubers die de muzieklijsten bestormen

YouTuber Nienke Plas kan naast vloggen en presenteren ook zingen toevoegen aan haar repertoire. Haar debuutsingle en clip van ’Vrijdag’ staat sinds deze week online en gaat als een tiet.

Daarmee voegt de grappigste vrouw van online Nederland zich bij de andere YouTubers die een muziekcarrière begonnen. Deze Youtubers gingen haar voor en bereikten zo de mainstream.

Famke Louise

Famke Louise is een beetje ’de rucola’ in de Nederlandse rapscene. Je houdt ervan of je spuugt het uit. Maar je komt niet om haar heen. Sinds haar debuutsingle ’Op Me Monnie’ heeft Famke Louise samengewerkt met bekende rappers als Ronnie Flex, Bokoesam en LouiVos. En is ze niet meer weg te denken uit de urban scene.

Teske

Wat begon met online dagboekjes schrijven, werd pas een hit toen ze het op camera ging vastleggen. YouTuber Teske de Schepper is naast blogger nu ook zangeres. Ze gaf in verschillende videos al een voorproefje van haar zangtalent, door musicalliedjes te zingen, maar heeft nu ook een muziekcarrière en is getekend bij Top Notch.

Vonneke Bonneke

Vonneke Bonneke is bekend van haar gekke videos, maar is al langer bezig met muziek. Twee maanden geleden dropte ze haar debuutsingle ‘LOESOE CHALLAZ’ via Trifecta, het label van Ali B. Eind deze maand brengt ze haar tweede single uit. In een interview met First zegt ze dat ze de beste female performer gaat worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bekende YouTubers die de muzieklijsten bestormen
Sluiten