Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 18 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Je kunt nu kerstlichtjes voor in je baard kopen

In het kader van leuke kerstversiering heeft het Amerikaanse merk Firebox LED-lampjes op de markt gebracht die zeker in de smaak gaan vallen bij een deel van de bevolking: kerstlichtjes voor in de baard.

In plaats van de glitterbaard die een jaartje geleden de markt veroverde, wordt het nu tijd om niet alleen de kerstboom te versieren, maar ook jouw (vriends) baard.

Hittevrij

Het cadeautje kost maar 12,39 euro en wordt verkocht met de boodschap dat je deze kerst ‘jezelf de boom van het jaar moet maken’. De lichtjes zijn hittevrij en zitten vast aan een 90 cm lange kabel met comfortabele clipjes voor in je baard, die ook geen pijn doen. “Net als normale kerstverlichting, maar dan miniatuur zodat de lichtjes lekker comfortabel in jouw gezichtsvachtje kunnen nestelen.” 

De lichtjes voor in de baard. / Firebox.com

Er wordt wel een waarschuwing bij de lichtjes gegeven: als je baard nat is, leg de lichtjes dan nog even aan de kant. Een beetje gemorste champagne zal geen kortsluiting veroorzaken, maar iedereen weet dat vocht en elektriciteit niet zo goed samen gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.