Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 18 nov 2018 / 21:36 uur

Perfect Sintcadeau: werkende stofzuiger voor kids

We zijn het er nu al over eens dat een bekend stofzuigermerk het perfecte cadeau heeft bedacht voor de kids: een stofzuiger die ook écht werkt.

De mini-stofzuiger kost ook nog eens nog maar zo’n 22 euro en is een replica van een groter model van het merk. De stofzuiger werkt echt, waardoor je – als je dit cadeau geeft aan een kind – in ieder geval één taak minder hebt in het huishouden. En je kunt het gedeelte waarin het vuil wordt opgenomen makkelijk legen in de prullenbak.

kruimeldief

De speelgoedstofzuiger creëert het ‘echte’ geluid dat bij een stofzuiger hoort en heeft voor de kinderen nog een leuk extraatje: rondblazende gekleurde ballen in de doorzichtige cilinder van de stofzuiger. Daarnaast kun je de stofzuiger omtoveren van een ‘normale’ stofzuiger naar een kruimeldief-exemplaar, waardoor de kiddo’s echt alle hoekjes kunnen doen.

Foto: very.co.uk

Eén van de ouders die een exemplaar voor zijn zoon kocht, liet als recensie achter: "Ik kocht deze voor mijn zoontjes derde verjaardag en hij is er helemaal gek van. Hij stopt maar niet met spelen… En het helpt mamma ook nog eens met het huishouden!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Perfect Sintcadeau: werkende stofzuiger voor kids
Sluiten