Metro
Metro Nieuws 23 nov 2018 / 18:32 uur

Beeld: Grote Black Friday-drukte bij Media Markt

Het zal de mensen die in het bezit zijn van een email-adres waarschijnlijk al zijn opgevallen; het is Black Friday. Deze uit de Verenigde Staten overgewaaide dag waarop winkels massaal hoge kortingen beloven, krijgt ook in Nederland steeds meer voet aan de grond.

Webwinkels en pakketbezorgers hebben het flink druk en ook de binnensteden stroomden vrijdag vol. De drukte heeft in Rotterdam gezorgd door een verkeersinfarct op de Coolsingel, aan het einde van de middag stond het verkeer daar muurvast, zo meldt RTV Rijnmond.

In beeld

Electronicaketen Media Markt heeft duizenden klanten blij gemaakt met afgeprijsde spelcomputers, smart-tv’s, slowjuicers en andere technische snufjes. Ze moesten hiervoor echter wel in een stampvolle winkel hun slag staan en lang in de rij staan.

ANP-fotograaf Robin Utrecht was in Rotterdam bij de Media Markt en maakte een beeldreportage van de drukte.

©Robin Utrecht, ANP
©Robin Utrecht, ANP
©Robin Utrecht, ANP
©Robin Utrecht, ANP
©Robin Utrecht, ANP
©Robin Utrecht, ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beeld: Grote Black Friday-drukte bij Media Markt
Sluiten