Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 1 sep 2018 / 19:53 uur

Heet jij Robin? Dan mag je gratis naar Walibi!

Attractiepark Walibi Holland neemt eind oktober afscheid van een van de meest in het oog springende achtbanen van het park. De houten achtbaan Robin Hood zal na 19 jaar trouwe dienst gesloten worden. En om hier op een ludieke wijze mee om te gaan, krijgt iedereen die Robin heet gratis toegang in september.

Oke, oke, als je Robbin, Robine of Robyn heet ook. Speciaal voor jullie hebben wij een afscheids-actie: jij mag GRATIS…

Gepostet von Walibi Holland am Samstag, 1. September 2018

Nieuwe achtbaan

Een woordvoerder van het attractiepark laat aan Looopings weten dat de gratis entree niet alleen voor Robin’s geldt. Ook Robbin, Robine of Robyn krijgen de hele maand september gratis toegang, het enige dat het hoeft de doen is een identiteitsbewijs te tonen bij de ingang.

Het pretpark is momenteel begonnen aan het naseizoen, hierdoor zijn ze alleen maar geopend in de weekenden. In de komende winter wordt de houten achtbaan omgebouwd tot een zogenaamde ‘hybride coaster’. Van dit type achtbaan, met stalen rails en houten ondersteuning, is er op dit moment maar eentje in Europa. De houten fundering van de baan blijft staan, maar het parcours, de rails en de treinen zullen volledig anders worden.

Volgens Walibi Holland wordt het een hypermoderne baan met veel adembenemende elementen en inversies. De snelheid zal hoger worden en de rit wordt zowel intenser als comfortabeler. De nieuwe achtbaan zal in juli 2019 geopend worden en heeft nog geen naam.

Reageer op artikel:
Heet jij Robin? Dan mag je gratis naar Walibi!
Sluiten