Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 1 sep 2018 / 19:00 uur

Temptation-Tim heeft wederom ‘de ware’ gevonden

Voor alle single vrouwen die een oogje hadden op de Vlaamse Tim Wauters van Temptation Island is er slecht nieuws. De 31-jarige Belg maakte zaterdagavond bekend helemaal verliefd te zijn op de 23-jarige Rani Vanderheersen. En hij heeft alle vertrouwen in een rooskleurige toekomst want Rani is nu al ‘de liefde van zijn leven’.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216623964409303

Hoe zoet!

De vonk tussen het kersverse koppel sloeg over op het Kamping Kitch Club-festival in West-Vlaanderen. Geheel in patroon met zijn eerdere relaties, is hij wederom stapelverliefd, zo laat de realityster weten aan Het Laatste Nieuws.

Tijd zal leren of de relatie stand houdt, het huidige track record van Tim is niet bepaald sprankelend. Na zijn memorabele deelname aan Temptation Island wist hij het zeker. Zijn Deborah was de liefde van zijn leven en een huwelijk zou niet lang meer op zich laten wachten. Lang hield de relatie echter niet stand, het liep uit op een drama toen hij verliefd werd op Cherish. Deze Temptation Island-verleidster was volgens hem ook ‘de liefde van zijn leven’. Zij had echter andere plannen.

Op Facebook reageren vrienden laconiek op het nieuws. Zo wordt er gevraagd ‘wanneer ze gaan trouwen’ en maakt iemand de woordgrap ‘Cherish the love you have.’ Of de nieuwe relatie van Timtation gevolgen heeft voor zijn toekomst als flirtdocent of pornoacteur is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Temptation-Tim heeft wederom ‘de ware’ gevonden
Sluiten