Metro
Metro Nieuws 16 aug 2018 / 10:19 uur

Vermiste echtgenoot blijkt getrouwd met een ander

De Schotse Cheryl Cowie had geen idee waar haar man was en gaf hem als vermist op bij de politie. Wat bleek? Hij was naar de VS gevlucht om daar te trouwen met een nieuwe liefde.

Cowies echtgenoot Malcolm ging op 20 juli van huis weg om een familielid zo’n vijftig kilometer verderop te bezoeken. Tenminste, dat dacht zijn vrouw. Toen hij na een aantal dagen nog niet thuis was, trok Cheryl aan de bel bij de politie.

Getrouwd met een ander

Zij gingen op onderzoek uit. Lang hoefden de agenten echter niet te zoeken: Malcolm meldde zich namelijk zelf bij de politie. Hij was veilig en wel en in de Verenigde Staten, om precies te zijn in de staat Utah.

Ook zijn vrouw kwam er al snel achter wat er aan de hand was. Nog diezelfde dag postte Malcolm foto’s op Facebook met een andere vrouw, Bell Valek, met wie hij in het huwelijksbootje was gestapt.

Twee kinderen

Michael bleek al een aantal jaar een geheime affaire met de Amerikaanse te hebben, die hij ook via Facebook leerde kennen. Al die tijd hielden ze stiekem contact met elkaar en maakten ze plannen voor de toekomst.

Dit allemaal tot grote verbijstering van Cheryl, met wie Michael 27 jaar samen was en twee kinderen heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vermiste echtgenoot blijkt getrouwd met een ander
Sluiten