Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 29 aug 2018 / 12:50 uur

Nieuwe baasjes voor nestje Oranjepups

De koninklijke familie werd in juni uitgebreid met zeven labradorpups. Nou is negen honden ook voor de koninklijke familie nogal veel, dus moesten er een nieuw onderkomen worden gezocht. Na twee maanden neemt de koninklijke familie afscheid van zes van de zeven puppy’s. De jonge hondjes komen uit een nestje van moeder Nala. Op Instagram schrijft Willem-Alexander dat de ‘pups zijn uitgevlogen’.

View this post on Instagram

“Pups uitgevlogen! Luna blijft met Nala en Skipper op de Eikenhorst.” – WA #Koning #puppy #Luna #Nala #Skipper 📸 Z.M. de Koning

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

Luna

Een pup heeft de harten van de koninklijke familie blijkbaar in het bijzonder gestolen. De zwarte Luna zal op de Eikenhorst blijven wonen. In totaal heeft het koninklijke gezin nu drie honden. Naast de moeder Nala hebben zij ook nog een zwarte labrador genaamd Skipper.

Eind juni werd het gezin verblijd met de komst van zeven labradorpups. "Het zijn 4 mannetjes en 3 vrouwtjes. De pups en moeder Nala maken het goed", zo meldde het hof toen. "Eén hondje blijft op de Eikenhorst wonen. Voor de andere 6 broertjes en zusjes is – als ze groot genoeg zijn – een ander warm thuis gevonden."

Willem-Alexander met zijn twee honden ©ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe baasjes voor nestje Oranjepups
Sluiten