Amarins de Boer
Amarins de Boer Nieuws 2 aug 2018

Ja hoor, de kruidnoten liggen weer in de schappen

Het hitteplan is voor de komende dagen weer uit de la gehaald, maar ondertussen liggen in de supermarkten de kruidnoten alweer in de schappen. Op verschillende plekken zijn ze alweer gespot.

200 zakjes

De Coop in het Groningse Ten Boer was een van de eerste winkels die de kruidnoten in de verkoop deed. „Zodra de leverancier ze aanbiedt, willen wij ze meteen hebben”, zegt Sander Bogema van de supermarkt tegen Metro. „Het verkoopt goed. Ze liggen hier sinds vrijdag en we hebben al ruim 200 zakjes verkocht.”

De reacties op de kruidnoten zijn wisselend. „De een vindt het geweldig, de ander vindt het niet kunnen", gaat Bogema verder, die bij de supermarkt de inkoop van het sinterklaassnoepgoed regelt. „Maar goed, er is vraag naar en ze zijn lekker. Ik heb zelf het eerste zakje ook al op."

Kerstkransjes?

Op de taaitaaipoppen en chocoladeletters moeten we nog even wachten, zegt hij. „Dat gaat via andere leveranciers en duurt nog even." En de kerstkransjes? „Die komen vaak na 5 december pas, dus voorlopig zul je die nog niet zien", lacht hij. „En de paaseitjes ook nog niet."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Ja hoor, de kruidnoten liggen weer in de schappen
Sluiten