Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 18 jul 2018 / 07:24 uur

Meisje in India (12) door achttien man misbruikt

In India heeft de politie achttien mannen gearresteerd die ervan worden verdacht herhaaldelijk een meisje van twaalf te hebben verkracht. Onder de verdachten zijn bewakers, liftmonteurs en loodgieters die in het gebouw werkten waar het meisje woonde, in de stad Chennai.

Bedreigd

Het misbruik zou gedurende een periode van zeven maanden hebben plaatsgevonden in de leegstaande appartementen van het gebouw. Het meisje durfde in eerste instantie geen hulp te zoeken, omdat zij werd bedreigd.

Afgelopen weekend vertelde ze het uiteindelijk aan haar oudere zus, die alarm sloeg, aldus Britse media dinsdag.

Doodstraf

De Indiase regering paste eerder dit jaar het strafrecht aan waardoor op het verkrachten van kinderen jonger dan twaalf jaar de doodstraf staat. Voor verkrachting van tieners tussen de twaalf en zestien jaar staat minimaal twintig jaar cel. India werd eerder opgeschrikt door grote verkrachtingszaken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje in India (12) door achttien man misbruikt
Sluiten