Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 11 jul 2018

Lees de metro van donderdag 12 juli nu al online!

De Metro van donderdag 12 juli is nu al online te lezen. Natuurlijk vind je de krant van donderdag weer op stations door heel Nederland. Kun je niet zo lang wachten? Dan staat de krant al op het internet.

In de krant van donderdag vind je onder meer een verhaal over waarom de Thaise grotten een attractie kunnen worden. Ook lees je waarom er minder ongelukken zijn door een rijsimulator. Verder ook een artikel over hoe alcohol is ingeburgerd in onze samenleving. ,,Mensen hangen de vlag uit, zodra je zegt dat je niet langer rookt, maar als je zegt dat je stopt met alchohol, word je aangekeken alsof je gek bent," aldus Jacqueline van Lieshout.

En dan hebben we ook nog een paar leuke muziekverhalen. Zo lees je alles over dj Mia Moore, het nieuwe ritme van Paul Kalkbrenner en de vijf grootste controversies rond Eminem (die morgen een concert geeft in Nijmegen).

Benieuwd wat er nog meer in de krant staat? Klik hier om de krant van donderdag nu al te lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lees de metro van donderdag 12 juli nu al online!
Sluiten