Metro
Metro Nieuws 24 jun 2018 / 10:00 uur

Vrouw rijdt Ferrari binnen no time in de prak

Meer pech dan een vrouw in de Chinese stad Wenling zal je niet snel hebben: zij reed een gehuurde Ferrari 458 in enkele seconden in de prak. Ze was nog maar net vertrokken uit de garage waar ze de auto had opgehaald. De crash werd vereeuwigd door een verkeerscamera.

Een geweldig gevoel?

Op de beelden zie je hoe de wagen op een nat wegdek flink slipt, in de middenberm crasht en vervolgens tegen een BMW X3 aanbotst die uit de andere richting komt. Niet precies wat de vrouw in gedachte had gehad van haar ritje in zo’n auto, gokken wij. Net voor de crash postte ze nog een filmpje op sociale media waarin ze stelde dat haar eerste rit met een Ferrari “een geweldig gevoel” zou opleveren.

https://www.youtube.com/watch?v=zALq2FopzaI

Prijskaartje

Volgens The Daily Mail zou de verhuurder meer dan 500.000 euro betaald hebben om de Italiaanse sportwagen naar China te importeren. Om de auto weer in de oude staat terug te brengen, zou ongeveer de helft van dat bedrag nodig zijn. Toch even slikken. Bij de crash raakte gelukkig niemand gewond, al raakte naast de Ferrari en de BMW ook nog een Nissan beschadigd. Een oorzaak van het ongeluk kan het enorm regenachtige weer zijn geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw rijdt Ferrari binnen no time in de prak
Sluiten