Metro
Metro Nieuws 22 jun 2018 / 13:56 uur

Ruzie na opzetten tent leidt tot steekpartij

De ultieme relatietest: het samen in elkaar zetten van een kast of het opzetten van een tent. Bij een ouder echtpaar ging dat vrijdag niet heel soepel, zo meldt RTV Utrecht. Op de camping in Lopikerkapel ontstond een steekpartij, waarbij zowel de man als de vrouw gewond raakten.

Opzetten voortent

Andere campinggasten vertellen tegen de omroep dat het echtpaar een paar dagen geleden met de caravan arriveerde en ruzie kreeg bij het opzetten van de voortent. Vervolgens hebben ze elkaar waarschijnlijk verwond in de ruzie.

Ze zijn in aparte ambulances naar het ziekenhuis gebracht, de verwondingen lijken mee te vallen. Of de relatie nog heel is, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruzie na opzetten tent leidt tot steekpartij
Sluiten